Teambuilding - på Østerbyskolen i Vejen


Udviklingsdag for personalegruppen på Østerbyskolen i Vejen fik deltagerne til at grine i flere dage.


Udviklingsdag for personalet på Østerbyskolen i Vejen med Fru Bugge

Udviklingskonsulent på Østerbyskolen i Vejen, Charlotte Gabelgaard, havde håbet at få en dag, hvor personalegruppen fik grint sammen og hygget sig med hinanden. Det fik hun opfyldt og folk grinede fortsat næste dag.


"Udviklingsdagen for personalet var en bragende succes – der har ikke været en eneste negativ kommentar – der har kun været positive tilbagemeldinger,” forklarer lærer Charlotte Gabelgaard.

Folk gik bare og grinede

”Personalet var meget begejstrede for teambuilding og dans med Fru Bugge. Der blev snakket rigtig meget hele dagen efter på arbejdet. Folk gik bare og grinede og sagde ”tak for sidst” til hinanden og ”hvor var hun god, hende der Fru Bugge”. Vi havde forskellige aktiviteter på teambuildingdagen, men det var klart dans med Fru Bugge, der var topscoreren. Det var hende, folk snakkede om.

Udviklingsdagen på Østerbyskolen i Vejen rystede personalet sammen

Det har bare været supergodt! Formålet med udviklingsdagen var jo at ryste folk sammen og have en trivselsdag for personalet. Det har bare båret frugt, så vi fik det ud af dagen, vi håbede på, da vi planlagde den. Og det har Fru Bugge i stor grad medvirket til, siger Charlotte med et stort grin.


Havde aldrig rørt ved hinanden før

Vi havde håbet at få en dag, hvor folk fik grint sammen og hygget sig med hinanden. Vi ønskede at man fik berøring med kolleger, man ellers ikke havde så meget med at gøre i hverdagen. Da vi spiste bagefter, rejste en af mine kolleger sig op for at takke for denne fantastiske dag og så sagde han: ”Nu har jeg været her i 10 år og i dag har jeg rørt ved kolleger, jeg aldrig har rørt ved før.” Og det var netop formålet; at de skulle gå hjem og føle, at det havde været en rigtig god dag og at de var fyldt op med en masse positiv energi.


Hele personalet på Østerbyskolen i Vejen teambuildede sammen

Der er ingen tvivl om, at det var Mette, der havde det bedste bud på udviklingsdagen. Flere sagde: ”Det var godt, vi sluttede af med hende, for ellers havde det andet virket lidt tamt. Ved andre former for teambuilding bliver man typisk delt op i grupper og oplever ikke det samme. Man samles først til sidst. Ved teambuilding med dans med Fru Bugge er alle i samme rum, laver det samme og kan se hinanden. Alle har kunnet grine sammen.


Lærte de nye kolleger at kende ved teambuilding med dans

En af de nye kolleger sagde, at hun syntes det var fedt, for i hverdagen er skolen delt op og man ser måske ikke andre kolleger, end dem man har tættest på. Nu kom hun tæt på alle i dansen, bl.a. og fik god mulighed for at lære alle at kende.


Vil kraftigt anbefale Fru Bugge til en udviklingsdag for personalet

Mette gik bare i gang med det samme – vi nåede slet ikke at tænke over noget, pludselig var der høj diskomusik, og så var vi bare i gang. – Faktisk har det været så godt, at vi overvejer at booke Fru Bugge en hel dag i næste skoleår for vores elever. Det var meget, meget godt og jeg vil kraftigt anbefale hende til andre også, siger Charlotte Gabelgaard.

Fru Bugge er efterfølgende blevet engageret til en udviklingsdag for alle elever på skolen.
Charlotte Gabelgaard fra Østerbyskolen i Vejen

Charlotte Gabelgaard fra Østerbyskolen i Vejen

 

Se også

Teambuilding med dans for ledere
Teambuilding med dans henvender sig til dig som leder, og din ledelsesgruppe, når du ønsker at sikre en solid forankring af de beslutninger, du selv eller I som ledelse har taget. LÆS MERE
Teambuilding med dans for arbejdspladser
Teambuilding med undervisning i dans er det perfekte redskab til at ryste organisationen sammen efter store organisationsændringer – det kan være sammenlægning af afdelinger, fyringsrunder, fusioner eller andet. LÆS MERE
Teambuilding med dans i forbindelse med seminarer og kongresser
Teambuilding med dans kan bruges som en meningsfuld – og ikke mindst sjov – pause i forbindelse med seminarer, kongresser eller lign. LÆS MERE
Dans med børn på arbejdspladsen – både de små og de store
Inviter Fru Bugge og Dans med børn på arbejdspladsen med til firmaets sommerfest, jubilæum eller mærkedag. LÆS MERE