Presserum

Her kan du hente pressemateriale om Fru Bugges Danseinstitut.

Er du journalist og vil tale med Fru Bugge, kan du kontakte hende på:

T ‭+45 5194 2757‬

M info@danseinstitut.dk

........................................................

Download flyer om Dans med Børn & Bedste

Forside-DBB

Pressemeddelelse:

Fru Bugges Danseinstitut byder op til

DANS MED BØRN & BEDSTE

Dans som dengang bedste var barn. For børn, forældre, bedste- og oldeforældre, onkler, tanter, fætre, kusiner ...

Vi danser alle de sjove, gode, gamle danse og sanglege fra dengang bedstemor var barn:

"To skridt til højre og to skridt til venstre", "Først den ene vej og så den anden vej", "Tingelingelater tinsoldater", "Skomagerpolka", "Jeg gik mig over sø og land" og mange flere.

Vi synger i vilden sky og har en herlig time med fuldt skrald på samvær og nærvær.

Danselærer Fru Bugge og musiker Rasmus Odgaard er værter, de er begge erfarne instruktører, og har børneunderholdning, dans, musik, grin og spas som deres speciale.

Dansen henvender sig til børn i alderen (2)3-6 år og deres bedsteforældre (voksne).

Fru Bugge og Rasmus er helt fantastiske. De formår at bringe nærvær frem og mobiltelefonerne væk. Der er smil, grin og gode oplevelser til samlingen når man er sammen med dem. Vores børn har været med til dans med bedste fra de var fire og seks år. Nu er de knap seks og otte - og selv den store er langt fra færdig med dans med bedste.

Line Desler Kuhre, deltager i Dans med Børn og Bedste

Fakta om Dans med Børn og Bedste

Fru Bugges Danseinstitut ved Mette Bugge har i mere end 10 år underholdt børn, voksne og gamle med dans som omdrejningspunkt. Mette kommer i hele landet og favner bredt. Lige fra Fysioterapeuternes Landskongres med 1.500 deltagere, Statsministeriets julefrokost, plejehjemmet i Helsingør, børnehaven i Charlottenlund, Gyldendals sommerfest og selvfølgelig Dans med Børn & Bedste på Det Kongelige Teater.

Sammen med musiker Rasmus Odgaard har Mette Bugge mere end 200 sjove og dansende børnearrangementer bag sig. Udgangspunktet er dans, musik, samvær, nærvær og ikke mindst LIVSGLÆDE!

Dans med Børn og Bedste har været et utroligt fint og stemningsfuldt arrangement på Gl. Scene, som vi har været stolte af.

Kasper Holten, teaterchef på Det Kgl. Teater

Pressebilleder af Dans med Børn og Bedste

Send en mail til pressekonsulent Tina Juul Rasmussen , hvis du skal bruge billederne i høj opløsning, så får du dem med e-mail.

Fotokredit: Lone Israelsen