Fru Bugges Koreografier - Dans for begyndere

Fru Bugges Koreografier - Dans for begyndere - er både traditionel linedance og nye danse på linje til pop, disco og funk på begynderniveau. Vi danser kendte og mindre kendte koreografier – og alle kan være med.

Holdet er for dig, der har lyst til at danse sammen med andre begyndere, ikke med en partner, men som en gruppe på linje.

Du behøver ikke at have gået til danseundervisning tidligere. Jeg skal nok lære dig trinene. Vi starter på et niveau, hvor ingen falder fra.

Tid, sted og pris

  • Torsdag kl. 16.00 – 16.50 på Idrætsfabrikken, Valdemarsgade 12, 1665 Kbh V
  • Vi starter sæsonen onsdag den 3. september 2020 og slutter den 17. december 2020. Ingen undervisning i uge 42
  • Prisen er kr. 1.390 for 15 gange i efterårssæsonen 2020.
  • Tilmelder du dig mere end et hold, får du kr. 250 rabat på alle efterfølgende hold, dvs. 2 hold = kr. 250 rabat, 3 hold = kr. 500 rabat osv.
  • Har du trukket en ven(inde) med ind i dansevarmen, får DU yderligere kr. 100 rabat for hver veninde, du får med på et af vores hold, uanset om I er tilmeldt det samme hold. Du skal selv gøre os opmærksom på ven(inde)rabatten, og den gælder først, når din ven(inde) har betalt.
  • Skulle fru Bugge blive syg, forsøger vi at finde en vikar. Fru Bugge kan aflyse 1x pr. sæson uden erstatning.
  • Tilmelding nu og betaling senest 15. august, hvis du vil være sikker på en plads. Der er begrænset plads på holdet - først til mølle.

   Al deltagelse sker på eget ansvar og risiko.

Tilmelding til Fru Bugges Koreografier - Hold 1 - Dans for begyndere

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

OBS!

Dit mobilnummer (skal udfyldes)

Emne

Din besked

 • Morskaberne brugte Fru Bugge i forbindelse med personaleintroduktionsdag for en nystartet virksomhed. Mette er underholdende og meget vedkommende, og hun leverede to fantastiske timer, hvor folk i den grad kom hinanden ved. Vi kan klart anbefale Fru Bugges Danseinstitut.
 • ”Det, som Mette gør, er at hun bruger dansen som metafor for noget andet. For eksempel det samspil, der er mellem kolleger eller i en chefgruppe. For vi skal jo helst danse samme vej og ikke i hver sin retning. I en organisation skal vi også styre i samme retning. Og vi skal blive enige om en ramme, som vi udfolder os indenfor. I dansen er den ramme dansegulvet. Måden vi så kan udfolde os på, afhænger jo så af, hvor meget plads, der er, hvem vi danser med osv. Læs hele artiklenLæs hele artiklen
  Yvonne Monrad
  Danmarks Lærerforening
 • Charlotte Haase fra Gladsaxe Kommune
  En fantastisk opvarmning til julefrokosten???? og god teambuilding med sved og latter. Fru Bugge satte stemningen i Forebyggelsescentret og med indlært Saturdaynight-koreografi styrede vi efterfølgende dansegulvet til den store julefrokost resten af aftenen? Tak
  Charlotte Haase
  Gladsaxe Kommune
 • Sinja Damkjær fra Le Klint hyrede Fru Bugges Danseinstitut til Firmajulefrokost
  Til vores firmajulefrokost havde vi hyret Fru Bugges Danseinstitut. Det var et kæmpe hit, stort set alle var på gulvet og danse til Grease mm.
  Og flere kom til at grine så meget, at de næsten ikke kunne danse! Virkelig sjovt og underholdende. Jeg hyrede hende gerne igen.
  Sinja Camilla Svarrer Damkjær
  Produktudvikler at LE KLINT A/S
 • Firserfesten får et boost med Fru Bugges danseinstruktion: En 80’er-fest starter allerbedst med hjælp fra Fru Bugge. Gennem kyndig vejledning og suveræn musik, på fulde drøn, blev vi alle tæsket igennem dansetrin og armbevægelser fra dengang. Fordele: Alle havde en god appetit efterfølgende, og ingen var i tvivl om de go’e gamle dansetrin, så dansegulvet blev brugt til den lyse morgen. Kan varmt anbefales.
  Familien Amping
 • Festligere fest, når Fru Bugge fyrer op: At jeg havde hyret Fru Bugge til at få gang i selskabet som surprise til min kærestes 40-års fest, blev en stor succes. Alle deltog - både børn og ældre gæster. Min kæreste sagde, at det var lige prikken over i'et i, at hun havde haft den skønneste fødselsdagsfest. Tak, Mette!
 • Beate Hovmand Hansen oplevede Fru Bugge løfte stemningen ved en volleyfest: Stor tak for skøn og meget underholdende danseundervisning til vores volleyfest. Det var en super god måde at få "rystet" gæsterne sammen på og gøre dem parat til når danse-musikken startede. Meget kompetent og humoristisk underviser. Beate Hovmand Hansen https://danseinstitut.dk/teambuilding/firmaevent-danseundervisning/
 • Mette Bugge krydrede og afsluttede den lille patientforeningen Sklerodermiforeningens generalforsamling med dans og mindfulness. Alle mand kom på gulvet - ja, selv damer, der er invaliderede af sygdommen og de granvoksne mænd! Mette er dybt professionel og helt sig selv, man bliver bare glad i hendes selskab :-) Kombinationen af let dans og mindfulness fungerede 100%, man kunne kun være i nuet, skøn følelse at være helt i ro i kroppen og sindet og samtidig mærke pulsen dunke hårdt. Tusind tak for det, Mette :-) Dejligt endelig at møde dig irl :-) Gitte Medom Kjeldsen
  Gitte Medom Kjeldsen
  Patientforeningen Sklerodermi
 • Vibeke Gerbøll havde sendt sin datter til Dans med Børn og Bedste på Det Kongelige teater: Vi har lige fået to trætte, glade bedster og en meget glad lille pige hjem ❤ Nu bliver der danset Boogie Woogie med bamserne ??? Genialt arrangement! ?? Min lille pige har to gange været til "Dans med bedste" og hun er vild med det! Det er skønt at lave noget hyggeligt med mormor og morfar, og dejligt at danse sammen med en masse andre børn og bedster :D Resten af tiden underviser hun så os, sine dukker og bamser i dansene. PS : Bedsterne virker også ret veltilfredse ;) Vibeke Gerbøll Læs om arrangementet på Det Kongelige Teaters hjemmeside
  Vibeke Gerbøll