DANS MED BØRN OG BEDSTE - for alle aldre


OBS OBS! FLYTTET!

Dans med Børn & Bedste den 20. oktober og 10. november 2019 er flyttet til Ørestad.

Vi danser i stedet på Richard Mortensens vej 84, 2300 i Fælleslokalet på 1. sal. Begge dage kl. 14.30-15.30. Tag metroen til Vestamager St. og gå derfra - kun fem minutter.

Til gengæld er deltagelse GRATIS efter princippet FØRST TIL MØLLE. De, der allerede har betalt for deltagelse, får naturligvis deres penge tilbage. Skriv blot til fru Bugge på info@danseinstitut.dk eller på Facebook.

Læs mere og meld dig til her
 

Tid og sted for Dans med Børn og Bedste

Dans med Børn & Bedste finder sted på Richard Mortensens Vej 84, 1. sal, 2300 Kbh. S.
 • Søndag den 20. oktober kl. 14.30–15.30
 • Søndag den 10. november kl. 14.30–15.30
 • Pris: Gratis! Meld dig til her


  Dans med Børn og Bedste

  De små synger og danser. Det er Dans som i gamle dage for børn, forældre, bedste- og oldeforældre, onkler og tanter.


  Vi danser alle de sjove, gode, gamle danse fra dengang morfar var dreng bl.a. Bro bro brille, Først den ene vej, og så den anden vej, Tingelingelater tinsoldater, Ritsj ratsj filliongongon og Jeg gik mig over sø og land.

  Dansen henvender sig mest til børn i alderen 3-7 år og deres forældre, bedste- og oldeforældre, onkler og tanter.

  Der kræves ingen forudsætninger for at være med.

  Danselærer Fru Bugge og musiker Rasmus Odgaard er værter.

  Se fotos fra et tidligere Dans med Børn og Bedste her.

  Dans med Børn og Bedste har været et utroligt fint og stemningsfuldt arrangement på Gl. Scene, som vi har været stolte af.

  Kasper Holten, teaterchef på Det Kgl. Teater

  Tilbud til virksomheder

  • Morskaberne brugte Fru Bugge i forbindelse med personaleintroduktionsdag for en nystartet virksomhed. Mette er underholdende og meget vedkommende, og hun leverede to fantastiske timer, hvor folk i den grad kom hinanden ved. Vi kan klart anbefale Fru Bugges Danseinstitut.
  • ”Det, som Mette gør, er at hun bruger dansen som metafor for noget andet. For eksempel det samspil, der er mellem kolleger eller i en chefgruppe. For vi skal jo helst danse samme vej og ikke i hver sin retning. I en organisation skal vi også styre i samme retning. Og vi skal blive enige om en ramme, som vi udfolder os indenfor. I dansen er den ramme dansegulvet. Måden vi så kan udfolde os på, afhænger jo så af, hvor meget plads, der er, hvem vi danser med osv. Læs hele artiklenLæs hele artiklen
   Yvonne Monrad
   Danmarks Lærerforening
  • Charlotte Haase fra Gladsaxe Kommune
   En fantastisk opvarmning til julefrokosten???? og god teambuilding med sved og latter. Fru Bugge satte stemningen i Forebyggelsescentret og med indlært Saturdaynight-koreografi styrede vi efterfølgende dansegulvet til den store julefrokost resten af aftenen? Tak
   Charlotte Haase
   Gladsaxe Kommune
  • Sinja Damkjær fra Le Klint hyrede Fru Bugges Danseinstitut til Firmajulefrokost
   Til vores firmajulefrokost havde vi hyret Fru Bugges Danseinstitut. Det var et kæmpe hit, stort set alle var på gulvet og danse til Grease mm.
   Og flere kom til at grine så meget, at de næsten ikke kunne danse! Virkelig sjovt og underholdende. Jeg hyrede hende gerne igen.
   Sinja Camilla Svarrer Damkjær
   Produktudvikler at LE KLINT A/S
  • Firserfesten får et boost med Fru Bugges danseinstruktion: En 80’er-fest starter allerbedst med hjælp fra Fru Bugge. Gennem kyndig vejledning og suveræn musik, på fulde drøn, blev vi alle tæsket igennem dansetrin og armbevægelser fra dengang. Fordele: Alle havde en god appetit efterfølgende, og ingen var i tvivl om de go’e gamle dansetrin, så dansegulvet blev brugt til den lyse morgen. Kan varmt anbefales.
   Familien Amping
  • Festligere fest, når Fru Bugge fyrer op: At jeg havde hyret Fru Bugge til at få gang i selskabet som surprise til min kærestes 40-års fest, blev en stor succes. Alle deltog - både børn og ældre gæster. Min kæreste sagde, at det var lige prikken over i'et i, at hun havde haft den skønneste fødselsdagsfest. Tak, Mette!
  • Beate Hovmand Hansen oplevede Fru Bugge løfte stemningen ved en volleyfest: Stor tak for skøn og meget underholdende danseundervisning til vores volleyfest. Det var en super god måde at få "rystet" gæsterne sammen på og gøre dem parat til når danse-musikken startede. Meget kompetent og humoristisk underviser. Beate Hovmand Hansen https://danseinstitut.dk/teambuilding/firmaevent-danseundervisning/
  • Mette Bugge krydrede og afsluttede den lille patientforeningen Sklerodermiforeningens generalforsamling med dans og mindfulness. Alle mand kom på gulvet - ja, selv damer, der er invaliderede af sygdommen og de granvoksne mænd! Mette er dybt professionel og helt sig selv, man bliver bare glad i hendes selskab :-) Kombinationen af let dans og mindfulness fungerede 100%, man kunne kun være i nuet, skøn følelse at være helt i ro i kroppen og sindet og samtidig mærke pulsen dunke hårdt. Tusind tak for det, Mette :-) Dejligt endelig at møde dig irl :-) Gitte Medom Kjeldsen
   Gitte Medom Kjeldsen
   Patientforeningen Sklerodermi
  • Vibeke Gerbøll havde sendt sin datter til Dans med Børn og Bedste på Det Kongelige teater: Vi har lige fået to trætte, glade bedster og en meget glad lille pige hjem ❤ Nu bliver der danset Boogie Woogie med bamserne ??? Genialt arrangement! ?? Min lille pige har to gange været til "Dans med bedste" og hun er vild med det! Det er skønt at lave noget hyggeligt med mormor og morfar, og dejligt at danse sammen med en masse andre børn og bedster :D Resten af tiden underviser hun så os, sine dukker og bamser i dansene. PS : Bedsterne virker også ret veltilfredse ;) Vibeke Gerbøll Læs om arrangementet på Det Kongelige Teaters hjemmeside
   Vibeke Gerbøll